Gasthuiskwartier verbindt het verleden van de stad met het leven van de eenentwintigste eeuw!

Kwaliteit van wonen

Gasthuiskwartier wordt gevormd door een samenspel van unieke panden, in verschillende kleuren en materialen. Het heeft de sfeer van de oude binnenstad, maar is bovenal een eigentijdse woonomgeving. Een buurt met een eigen verhaal. En met een breed aanbod aan woningen en appartementen. Die hebben het authentieke Bossche karakter én bieden alle gemakken van moderne nieuwbouw. De gehele wijk is autoluw. Dat bevordert de kwaliteit van wonen. Uw auto of fiets parkeert u in de ruime ondergrondse garage. Die is uitsluitend toegankelijk voor bewoners van de buurt. Uw voertuig staat er veilig, droog en dichtbij huis.

Alles binnen handbereik

Gasthuiskwartier ontwikkelt zich tot hedendaagse en duurzame wijk. Hier kunt u wonen én werken. Want naast woningen creëren we er flexibele werkplekken en horeca. Ook op loopafstand vindt u winkels en kantoren, cultureel vertier en bourgondische gezelligheid. Kortom, alles wat het leven in de stad prettig maakt.

Beleef het zelf

Gasthuiskwartier wordt steeds levendiger! Zeker nu de eerste woningen bewoond zijn. De kopers en bewoners zijn zeer tevreden met de kwaliteit van hun woning en de buurt. Neem een kijkje en beleef het zelf.