Wonen, werken, shoppen en het leven vieren. Dat kan in 's-Hertogenbosch tussen monumentale panden, in pittoreske straatjes en aan sfeervolle plekken aan het water. Niet verwonderlijk dat mensen uit alle windstreken hier willen wonen. Die droom kunt u nu waarmaken. Aan de rand van het centrum verrijst een nieuwe wijk: Gasthuiskwartier. Een rijke aanwinst voor de stad!

Een unieke kans

Gasthuiskwartier is een nieuw stadsdeel in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Ooit stond hier het Groot Ziekengasthuis. Dit gebied tussen het oude centrum en de Zuid-Willemsvaart transformeert nu tot een fantastisch nieuwe buurt. Met woningen en appartementen die naadloos passen bij de ambiance van onze Brabantse hoofdstad. Begin 2020 zijn de eerste bewoners hier ingetrokken. Naar verwachting start rond de zomer van 2022 de verkoop van 75 appartementen in Blok F. Later komen nog twee grondgebonden woningen in Blok E in de verkoop. Dit is dé kans om te wonen op een unieke plek die het verleden van de stad verbindt met het comfort van de eenentwintigste eeuw.

Het aanbod

Blok A en B zijn al bewoond. Blok C is aanbouw, en de bouw van Blok D en E start in het tweede kwartaal van 2022. Medio 2022 gaat Blok F in verkoop. Hierna resteren enkel nog de laatste 2 woningen van Blok E. Wanneer deze in verkoop komen, is afhankelijk van de planning en verkoop van Blok F. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte. 

Deze woningen en appartementen hebben uiteenlopende karakters. Het gaat om praktische studio’s, comfortabele en ruime stadsappartementen, en riante penthouses. Er is beslist een woning bij die bij úw wensen past. 

Interesse in wonen in Gasthuiskwartier?

Schrijf u nu in via het formulier op onze contactpagina. Geef aan naar welk aanbod uw interesse uitgaat. Dan houden we u op de hoogte.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hoe blijf ik op de hoogte over de stand van zaken?

    Wat is de planning voor verkoop?

    Hoeveel en wat voor soort woningen komen er in Gasthuiskwartier?

    Waar ligt Gasthuiskwartier?

Naar Veelgestelde Vragen

Makelaars