Wonen, werken, shoppen en het leven vieren. Dat kan in 's-Hertogenbosch tussen monumentale panden, in pittoreske straatjes en aan sfeervolle plekken aan het water. Niet verwonderlijk dat mensen uit alle windstreken hier willen wonen. Die droom kunt u nu waarmaken. Aan de rand van het centrum verrijst een nieuwe wijk: Gasthuiskwartier. Een rijke aanwinst voor de stad!

Een unieke kans

Gasthuiskwartier is een vijf hectare groot stadsdeel in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Ooit stond hier het Groot Ziekengasthuis. Dit gebied tussen het oude centrum en de Zuid-Willemsvaart transformeert nu tot fantastisch nieuw plan. Met woningen en appartementen die naadloos passen bij de ambiance van onze Brabantse hoofdstad. Begin 2020 zijn de eerste bewoners hier ingetrokken. Zomer 2022 start de verkoop van de laatste fase. Dit is dé kans om te wonen op een unieke plek die het verleden van de stad verbindt met het comfort van de eenentwintigste eeuw.

Het beschikbare aanbod

Blok A tot en met E zijn inmiddels opgeleverd, in de verkoop of zelfs al bewoond. Nu start de laatste fase:
•    Blok E: 2 woningen
•    Blok F: 75 appartementen

Deze woningen en appartementen hebben uiteenlopende karakters. Ze variëren in omvang, indeling en prijsklasse. Er is beslist een woning bij die bij úw wensen past. 

Interesse in wonen in Gasthuiskwartier?

Schrijf u nu in voor de laatste fase. Dan houden we u op de hoogte.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hoe blijf ik op de hoogte over de stand van zaken?

    Wat is de planning voor verkoop?

    Hoeveel en wat voor soort woningen komen er in Gasthuiskwartier?

    Waar ligt Gasthuiskwartier?

Naar Veelgestelde Vragen

Makelaars