23 mei 2024
Geplaatst door TeamGasthuiskwartier

Op donderdag 11 april 2024 vond een feestelijke gebeurtenis plaats in het Mariapaviljoen van het nieuwbouwproject Gasthuiskwartier. Alle kopers van een appartement in blok F waren aanwezig, samen met genodigden, waaronder wethouder Pieter Paul Slikker. Tijdens het officiële moment werd de start van de bouw gevierd. De 1e mijlpaal voor dit prachtige project! 

De aanwezigen genoten van een gezellig samenzijn, waarbij ze elkaar konden ontmoeten en hun enthousiasme over hun toekomstige woningen konden delen. De wethouder sprak lovende woorden over het project en verrichtte de officiële handeling om de bouw te starten. De bouwvakkers zijn nu druk bezig met de realisatie van de appartementen in blok F.

Het Gasthuiskwartier is een unieke plek in de stad, waar oud en nieuw samenkomen. Het voormalige ziekenhuis wordt omgetoverd tot een levendige woonwijk met groene binnenplaatsen, gezellige hofjes en moderne voorzieningen. De start bouw van blok F is een belangrijke stap in dit proces, en we kijken uit naar de voltooiing van dit bijzondere project.