19 december 2023
Geplaatst door TeamGasthuiskwartier

Start bouw van de laatste appartementen is aangekondigd. Alle kopers van het laatste plandeel van het Gasthuiskwartier, het appartementen gebouw blok F, hebben dit heugelijk bericht ontvangen. Naar verwachting kan in februari 2024 gestart worden met de bouwwerkzaamheden.

In 2017 zijn we begonnen met de verkoop van de 1e appartementen en nu met de bouw van het laatste plandeel nadert het Gasthuiskwartier zijn voltooiing!

Wij zijn trots dat het Gasthuiskwartier een fantastische stadse buurt gaat worden in het hart van 's-Hertogenbosch. Het biedt het beste van twee werelden: comfortabel wonen in een energiezuinig huis dat qua architectuur mooi aansluit op de monumentale panden om de hoek. Wonen in een eigentijdse woonomgeving met een eigen verhaal met de sfeer van de oude binnenstad.

Wilt u ook graag wonen op loopafstand van het historische centrum van ’s-Hertogenbosch in een eigentijds appartement met een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage? Kijk snel onder het kopje aanbod, er zijn nog enkele appartementen te koop!

U bent ook van harte welkom bij makelaarskantoor Staete voor een 1e vrijblijvende kennismaking met dit prachtige project. Zij kunnen u uiteraard alles vertellen over de nog beschikbare appartementen maar ook over het proces van kopen van een nieuwbouw woning en de wijze van financiering.