17 mei 2022
Geplaatst door TeamGasthuiskwartier

Wat was het een fantastische middag! We kijken terug op een geweldig start bouw event. Het was voor ons hartverwarmend om te zien hoe de nieuwe bewoners elkaar in een gemoedelijke sfeer hebben ontmoet en kennis hebben gemaakt.

Donderdag 21 april gaf wethouder Roy Geers van gemeente ’s-Hertogenbosch samen met kopers Stephanie en Lonne, onder een stralende voorjaarszon, het officiële startsein voor de start bouw van deze voorlaatste fase van de herontwikkeling Gasthuiskwartier.

“Een historische plek waar in het verleden heel veel lief en leed werd gedeeld. Een locatie waar veel Bosschenaren zijn geboren. Dat maakt deze plek extra speciaal. Een plek die in de harten van velen is vereeuwigd”, aldus wethouder Roy Geers. “Een mooie stap voorwaarts voor het Gasthuiskwartier. Het wordt echt práchtig wonen in deze nieuwe stadswijk. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners gaan genieten van deze mooie en unieke plek in hartje ‘s-Hertogenbosch. Dichtbij alle voorzieningen die je mag verwachten in een stad, zoals horeca, winkels, musea en theater. Dat zij er vooral heel veel liefde en geluk mogen gaan delen.”

Marcel Janssen (projectdirecteur ontwikkelcombinatie Gasthuiskwartier): “Wij zijn er enorm trots op dit nieuwe stukje binnenstad te mogen realiseren! Ik heb het volste vertrouwen in de bouwcombinatie en zie uit naar een veilige en voorspoedige bouw en wens de nieuwe bewoners straks alle woongeluk toe op deze fantastische plek.”

Nieuwe bewoners Stephanie en Lonne kunnen het niet beter verwoorden: “Wij wonen hier nu om de hoek en hebben Blok A en B letterlijk zien verrijzen. We zijn helemaal verliefd geworden op deze prachtige plek in de Bossche binnenstad en daarom enorm blij dat wij hier nu zelf mogen gaan wonen!”.